ניתוח הסרת פוליפ ממיתרי הקול

דיון מתוך פורום  צרידות

23/08/2013 | 11:04 | מאת: רואי

שלום! אובחנתי ואני חייב לעבור ניתוח להוצאת פוליפים במיתרי הקול. לשמחתי, מעולם לא נותחתי ויש לי המון שאלות..... מי הוא המומחה מספר 1 בניתוח מסוג זה? איפה כדאי לעבור את הניתוח? איך בוחרים מנתח? באיזו שיטה כדאי לעבור את הניתוח? אשמח לכל עזרה.

27/08/2013 | 21:25 | מאת:

שיהיה בהצלחה לגבי בחירת הרופא, אשאיר לך לבצע את הבירור... פוליפים בדרך כלל מסירים בשיטה של מיקרו-לרינגוסקופיה במכשירים עדינים על ידי חיתוך/גזירה/קילוף של הפוליפ תוך שימור גוף המיתר. הניתוח מבוצע דרך הפה בהנחיית מיקרוסקופ, ללא חתכים חיצוניים וההחלמה מהירה.

13/10/2013 | 08:53 | מאת: איילה

רואי שלום השאלה שלך לגבי מה המומחה היא רטורית....... הרי אתה כותב לו .... דר יונתן להב האחד!!!!!!!!! מעבר למקצועיות שלו הוא מאוד הוגן!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לפני שהגעתי אליו ואני מגיע מהצפון הרחוק עשיתי עבודת שטח ......... ממליצה בחום !!!!!!!!!!!