תוצאות CT

דיון מתוך פורום  צרידות

07/05/2013 | 07:29 | מאת: קובי

שלום ד"ר ביצעתי CT ראש צוואר חזה בעקבות שיתוק מיתר קול בCT ראש וחזה הכל תקין בצוואר רשום אסימטריה של מיתרי הקול והיצרויות פורמינליות בT1-C7-C6 מה המשמעות ?

10/05/2013 | 14:00 | מאת:

אם לא נמצאו גושים כלשהם ב CT ראש צוואר וחזה זה מצוין, מה שאומר ששיתוק מיתר הקול הוא ללא סיבה נראית לעין - שזה מה ששכיח. הממצאים בחוליות הצוואר התחתונות שתוארו C6-T1 לא קשורים לשיתוק מיתר קול, מצריכים אולי התייעצות עם אורטופד כי אולי בעתיד (אולי כבר עכשיו?) עלול לגרום להפרעה כלשהי. אם שיתוק מיתר הקול מפריע לך בתיפקוד היום יומי אני מציע לך לפנות לייעוץ על מנת לשמוע על אפשרויות הטיפול הקיימות בטווח הקצר והארוך.