אבוסנאן-שכונת-חיילים-משוחררים

דיון מתוך פורום  צרידות

03/02/2012 | 22:28 | מאת: הדס

שלום אני-הדס-ב8-לינואר-עברתי-ניתוח-בלוטת-התריס-כריתה-חלקית-של-אונה-שמאלית,ומאז-אני-צרודה-בקרתי-אצל-א.ג.ג-טענתו-יש-חולשה-ניכרת-במיתר-קול-שמואל-בספק-שיתוק,ואין-התקדמות-למרות-שקבלתי-כדורים,ומשהו,ריסוסבתוך,הפה. דרך-אגב-אני-מורה-וזה-כמעט-אני-במחלה-והמליץ-א.א.ג-למנוחה-עוד-3-שבועות אני-מאד-לחוצה-ומודאגת- מה-עליי-לעשות?

04/02/2012 | 19:22 | מאת:

שלום הדס. שיתוק/חולשה אחרי ניתוח תירואיד הוא כמעט תמיד זמני אלא אם העצב נחתך בניתוח. מכאן אני מעתיק ומדביק את תשובתי לשואל הקודם, שהיא רלוונטית גם אליך: שיתוק יכול לעבור באופן ספונטני. במידה ולא עובר, יש מספר אפשרויות טיפול לשיפור הקול, מהזרקה למיתר דרך הפה במרפאה ועד החדרת שתל מכיוון הצוואר בחדר ניתוח. על מנת להעריך האם צריך טיפול ואיזה, יש לבוא להתייעצות מסודרת במרפאה