צרידות מתמשכת

דיון מתוך פורום  צרידות

17/11/2011 | 15:11 | מאת: משה

שלום, יש לי צרידות כחודש(לא קבועה אלה באה והולכת). הופנתי לרופא אאג שלא ראה בעיה בבדיקה אנדוסקופיה והמליץ על כדורים נגד רפולוקס (omepradex 40MG). השאלה שלי היא תוך כמה זמן זה אמור להשפיע? האם יש לך המלצות נוספות. תודה רבה.

20/11/2011 | 00:49 | מאת:

שיפור התזונה (הימנעות מאוכל חמוץ/חריף/מתובל/שמן, צמצום קפה/אלכוהול/משקאות מוגזים + טיפול תרופתי להפחתת החומציות כמו זה שקיבלת צריכים להשפיע תוך 1-2 חודשים. אם זה לא כך ממליץ לפנות לבדיקה סטרובוסקופית של מיתרי הקול.