הזרקת שומן למיתר קול .

דיון מתוך פורום  צרידות

20/12/2016 | 19:19 | מאת: צביקה

אשתי עברה ניתוח להסרת גידול שפיר בראש אשר לחץ על גזע המוח , אחד המיתרים שותק עקב הניתוח .היא הולכת לבצע הזרקת שומן במיתר ..שאלתי האם הקול יחזור להיות כמו שהיה ובעיות בליעת מזון יפתרו והאם היא תצטרך בעתיד לבצע שוב את פעולת ההזרקה ?

30/12/2016 | 09:07 | מאת:

במידה והזרקת השומן תצליח, והשומן ייקלט במקומו החדש, אז יהיה שיפור בכל המדדים - גם באיכות הקול וגם בנושא הבליעה. לא ניתן להבטיח שהתיפקוד יחזור בדיוק למה שהיה בעבר מכיוון שהמיתר נשאר משותק, אבל לרוב התוצאות טובות בהחלט.