שאלה בנוגע לספורט בזמן נטילת ריקוטן

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

20/12/2013 | 20:55 | מאת: מישל

שלום ! אני בת 16 וסובלת מאקנה... אני מעוניינת להתחיל טיפול בריקוטן בהמלצת רופא העור שלי, קראתי באתרים שונים שיכולה להיות בעיה כאשר נוטלים ריקוטן ומשלבים פעילות גופנית...אני מתאמנת באימוני נשים בתדירות של 3 פעמים בשבוע, האימונים הללןלא קשים ברמה גבוהה-הם משלבים פעילות אירובית(ריצות-מקסימום זמן הוא 20 דקות של ריצה) ובנוסף תרגילים עם משקולות-עד חמש קילו ולא יותר! אני מתאמנת כחודשיים, יש לציין שיש לי עודף משקל קל. האם יש מגבלה על הפגילות הגופנית שלי בזמן נטילת ריקוטן? ואם כן אז למה יש הגבלה מסוג זה?

ראי תשובתי בפורום השני. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית