טיפול בגזזת

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

20/09/2012 | 09:16 | מאת: אמא של שירה

לילדתנו האהובה בת ה 7 מצאנו קרחת קטנה בצד הקרקפת בוצעה בדיקת מעבדה ונאמר לנו שהתוצאה חיובית חיובית למה ? אין לי מושג.. בכל אופן נאמר לנו שזו גזזת וכנראה נדבקה מהחתולה ואתמול התחלנו טיפול אגרסיבי בתרופה שנקראת גריזופולבין , פעמיים ביום לחודש ימים 9 סיסי כל פעם.אני מודאגת ולא ישנתי כל הלילה!! קראתי שזה יכול לגרום הרס לכבד. כשהיא נולדה אז הייתה לה צהבת. דוקטור יקר- תן לי מידע בבקשה על המחלה, על התרופה ובכלל מה אתה היית ממליץ?

אני בד"כ מעדיף להתחיל בטיפול מקומי אך יש לזכור כי טיפול כזה הוא ארוך טווח ודורש סבלנות והתמדה. התרופה שקיבלת אמנם מצריכה מעקב אך עשויה גם היא להיות יעילה וללא תופעות לוואי. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית