אני רואה ומרגיש שיפור ניכר משימוש גל בנזק

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

13/09/2017 | 09:54 | מאת: אני רואה ומרגיש שיפור ניכר משימוש גל בנזק

שלום רב פריחה אריטמית קשקשת, DEMOCIDOSIS רבוי של טפילי דמודקס בעור הפנים- כולל מסביב לסנתר. כך לפי אבחון מיקרוסקופי אצל דרמטולוג בבית חולים. דרמטולוג רשם לי לשמוש טיפול גל בנזק 5 אחוז, למשך 3 חודשים. בימים הראשונים למרוח בשעות הערב לילה, לאחר 4-5 ימים למרוח פעמיים ביום, בשעות היום ובלילה. כך נכתב ונאמר לי וכך אני עושה. אחרי שימוש של כ 10 ימים, אני רואה וחש שיפור ניכר בפניי. אפשר וניתן להבריא יותר מהר מבנזק 10 אחוז? השאלה שלי- לחזור לרופא עור לבקש ממנו שיעלה לי מינון של בנזק מ-5 ל- 10? או שזה לא חשוב ולא חיוני? 5 או 10 אחוז יש להם אותה השפעה ויעילות? נכון להיום, עדיין יש לי קצת אדמומיות ופריחה וכמה דמודקסים מסביב לסנתר.

אין צורך לשנות. הטיפול יעיל ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית