מציאת זוגיות.

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

18/01/2016 | 07:28 | מאת: עמית

ד"ר שלום רב. לאורך חיי סבלתי מבעיה של מציאת זוגיות טובה.. כל הבחורות שרצו אותי אני דחיתי והבחורות שאני רציתי דחו אותי.. אני לא כל כך יודע מה הסיבה כי באמת לא מתוך שחצנות המראה החיצוני שלי הוא יתרון גדול פשוט כנראה שאין לי מספיק מיומנות להרשים את הבחורה ממש ומבחינתה אני נורמטיבי לחלוטין. בשאר התחומים בחיים אני מספר 1 בין כל החברים והמשפחה. אם זה כולל לימודים עבודה או כל דבר אחר. אני מרגיש מבוזבז כי אלה שנים יפות מחיי וחבל שאני עובר אותם לבד. כל החברים תמיד מתפלאים איך זה שאין לי חברה והאמת שהם צודקים. אני מחפש מישהו מקצועי שיכול לעזור לי בכלים מסוימים או לאבחן את הבעיה

אין מתכון פלא שאוכל לתת לך. צריך לברר מה פשר הדברים ומה הדרך הנכונה לפתרון. פסיכולוג/ית חברתי - זה מה שסביר שיסייע. חפש מישהו מתאים ב דפי זהב או מנוע חיפוש. אם תרצה את המעורבות שלי באמצעות ה סקייפ - הנה המייל ליצירת קשר: [email protected] כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה