חוסר הצלחה בעבודות ובחיי חברה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

26/04/2015 | 14:23 | מאת: dodo

היי אני בן 31 ,סיימתי לפני שנתיים וחצי,תואר 1 בכלכלה. מאז עבדתי הרבה עבודות ולא החזקתי מעמד יותר מחודשיים שלוש שאז פיטרו אותי,יכול להיות שאלו לא עבודות שמתאימות לאופי שלי שהוא אני יותר אנליטי מאשר אדמינסטרטיבי,ובנוסף בכל העבודות שהייתי עד היום היו חברות מאוד קטנות של 7-8 עבודים ככה שלא יצא לי להכיר חברים חדשים במהלך התקופה הזו,ואני לא יוצא עם משהי כעת וגם שיצאתיעם זה היה לתקופה של חודש חודשיים(לא היה לי קשר לתקופה ארוכה עם בחורה) וזהו כעת אין לי מוטביציה להכרות עקב שקשה לי להחזיק בעבודות. בכללי אני מאוד חברותי ונחמד פתוח וחברותי עם כולם ,ויוזם ועד תקופת לימודי שזה לפני שנתיים וחצי היו לי חברים אולי יחסית מעט אבל היו,כיום בקושי יש לי חברים ואם כן בודדים ובוא נגיד שהם לא חברים שמתאימים לי אלא מתוך ברירת מחדל. אשמח לייעוץ לאיזה סוג של פסיכולוג עליי לגשת ואיזה התמחות?ואם יש לכם המלצה לפסיכולוג כזה(עדיפות שעובד עם כללית זה יהיה מצוין)

בד"כ כלל ענייני אישיות משפיעים ומכשילים הסתגלות תעסוקתית, ולכן במרבית המקרים סביר להשקיע בטיפול אישיותי (פסיכולוג/ית קליני הוא המסלול). מתוך מה שכתבת, נראה לי שבמקרה שלך לא זה הכיוון. אם חייך בתיכון, בצבא , באוניברסיטה - היו 'רגילים', כדי לפנות לפסיכולוג תעסוקתי. סביר שמציאת עבודה שהולמת אותך תאפשר חוסן ותייצר יציבות אישיותית, רגשית, וחברתית. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה