חוסר בזוגיות

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

09/02/2015 | 10:05 | מאת: מוטי

אנחנו נשואים16 שנה עם ילדים מקסימים אני ואשתי חברים מאד טובים מבינים אחד את השני ונמצאים שמה בשבילו כשצריך .אך בנוגע למין אפשר לומר שאין בנינו כלום גם כשהיה היה חסר משהו וזה היה בעיקר בשביל הזוגיות שאלותי הם כדלהלן 1.האם חסר באמת משהו מהותי כי להיות חברים אפשר גם כשנהיה גרושים (כי בתכל"ס יש מצב ששנינו סובלים בלי לדעת כמה) 2. האם יש מה לעשות כי אני איש העולם הישן ומאד חשדן לגבי כל מיני יעוצים לאיזה תחום מקצועי יש לפנות (כוונתי תחום כמו סקסולוג אולי ייעוץ מסוים או איש מסוים )

ממה שאתה מתאר מתקבל רושם של תשתית זוגית שהיא מאד חיובית ואיתנה. זוגיות במצב שחיקה או במצב שמצריך ריענון ניתנת לשינוי ושיפור. יש ספרים לעזרה עצמית בתחום ויש סדנאות. לא מוכרחים להכנס לתהליך ייעוצי. אפשר גם להתחיל במסע ריענון ע"י פעילויות שיוציאו אתכם מהשיגרה ויאפשרו את חידוש האינטימיות: טיול, סרטים, הרשמה משותפת לחוגי אומנות, וכו'. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה