בדידות ואופי

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

30/05/2014 | 18:44 | מאת: דויד

אני כבן 28, רווק, ללא חברה כל השנים, ומרגיש בודד. הקשרים החברתיים שלי הם מאד קצרים. אני לא נהנה בחברת בני אדם, אני לחוץ שם. נכון מצד אחד אני נחשב בחור טוב וגם חברותי כי לא פוגע באף אחד ומתייחס יפה לכולם, אבל כל חבריי קוראים לי 'השתקן' ו'בונקר', אני לא מצליח להפתח כמו חברים רגילים, וכך גם אינני יכול לבטאות אהבה. אני חושש אפילו שאני באמת לא מסוגל לאהוב.וזה מפחיד מה זה, אני אדם רע? והאם זה נכון שפסיכולוג יוכל לעזור לי לצאת מ'הבונקר', להיות איש חדש? וכמה זמן זה לוקח טיפול? ומה הדברים שיגרמו לי להיות יותר פתוח ומדבר? ומה החלק הקשה שבטיפול? אני מאד אודה אם תעזר לי

מה שכתבת מעיד על רצון כנה לשנות מגמה, וזו ההתחלה הנדרשת. בשביל להמשיך, עליך להסתייע בפסיכולוג/ית. סביר להניח ששישה חודשים עד שנה יהיו מספיקים. אין חלקים קשים, אלא מורכבים. נדרשת מיומנות מקצועית ומצידך: כנות. אם תהליך אינטרנטי ב סקייפ מתאים לך, כנס לאתר שלי, ראה מה שאני עושה, ותחליט אם לבחור בערוץ הזה. http://www.online-counseling-dr.com/Hebrew_Speaking_Psychologist.html אם לא - מצא מישהו/י מתאים באזורך. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה