בכי

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

19/09/2013 | 14:16 | מאת: חיים

אהלן, כמעט כל פעם שאנחנו מתחילים לריב,בת זותי מתחילה לבכות ולא מצליחה להפסיק אלא לר זמן רב. היא אומרת בעצמה שאינה יכולה להפסיק כשזה מתחיל למרות שהיא רוצה. האם ניתן לעשות משהו?

אם נורת האזהרה במכונית שבה אתה נוסע נדלקת כל פעם שהכביש הינו בעליה - האם תרצה לכבות את הנורה, או להסיק שהמנוע מתחמם מעבר למה שנחשב כסביר? בכי הינו סממן לרגשות שאינן מאוזנות. בכי בלתי פוסק הינו סממן לתחושת אין אונים. טוטל לוסט. מה שניתן לעשות זה לבדוק את עצמכם: על מה אתם רבים, מה התדירות, מה אופי הדיאלוג כשיש אי-הסכמה: מי בד"כ מנצח / מי בד"כ מרוצה מהפשרה. צמצמו את הריב באמצעות תקשורת עניינית שפותרת חילוקי דעות, דהיינו הצגת עמדות והגעה לפשרה מוסכמת. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה