התלבטות בין שניים

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

04/09/2013 | 12:46 | מאת: דבי

שלום רב, לפני כשנה יצאתי עם בחור נהדר ונחמד מאוד!! הקשר שלנו נהיה רציני אבל בו בזמן היו לי הרבה תהפוכות בחיים האישיים קרובת משפחה שאני מאוד קשורה אליה נפטרה וכן באותה תקופה אבי חלה במחלה קשה והמצב היה קשה . ובאותו זמן המשכנו לצאת אבל אני הייתי שרויה בתוך עצב וכאב גדול ובסופו של דבר אחרי זמן מועט סיימתי את הקשר מכיוון שהתעצבנתי על הבחור מכל משפט שני שהוא אמר עבר זמן ומצבו של אבי התייצב ופגשתי בחור איתו אני יוצאת גם נחמד וגם נעים הליכות והמצב הולך לכיוון טוב אבל כל הזמן הזה אני חושבת על אותו בחור קודם מה היה קורה אם לא הייתי מחליטה כלכך מהר לעזוב את הקשר אני יודעת כי הוא עדיין פנוי ועדיין רוצה אני לא יודעת למה אני מרגישה ככה ואיך אני יכולה להחליט או לפחות יותר להבין מה אני רוצה ... תודה

בשביל מצב שכזה המציאו את הטלפון: שיחה קצרה איתו - מה שסיפרת כאן, זה מה שתאמרי. אם זה מתאים לשניכם, תפגשו, ותראי לאן זה מוביל. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה