יום הולדת עצובבבב

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

09/08/2013 | 21:44 | מאת: שני

היי, ב20 לחודש יש לי יום הולדת ובעלי שאל אותי מה אני רוצה אז אמרתי לו שרשרת זהב עם השם שלי, עולה 1300 שקל, אז היום אמרתי לו שאני רוצה שניסע עם הילדים לאילת זה משהו שאני רוצה הרבה זמן והוא יודע אז אמרתי לו שאני רוצה את זה ליום הולדת הוא התעצבן, ואני מרגישה שאנחנו לא אותו ראש אני בן אדם שמח שאוהבת ללכת להנות לקחת את הילדים למקומות, והוא לא הוא כמו זקן אין לו כוח אף פעם, שאני אומרת לו שחסר לי הריגושים הוא אומר לי את חא בת 18 ,מה הקשר צריך ריגושים אנחנו צריכים להנות מחיי הזוגיות ולא שישעמם לנו להיות יחד כי מבחינתי זה שיגרה כזאת כל יום עבודה לחזור הבית ילדים מקלחות אוכל ולישון וזה נורא עצובבבבב

לשני שלום. אכן יששש מקום לענין בחיי הזוגים. כנראה שבעלך מרוצה מהקיים. ואת רוצה יותר עניין ובלויים. תמיד תוכלי ליזום משהו נוסף לשניכם. אך האם סירוב להוצאה כספית היא תוצאה בלהיות עצוב.. זאת כבר תוצאה ממה שאת חושבת על האירוע. ולא מהמצב שלא איכפת לו. . בנוסף הייתי מבררת יסודי יותר למה המצב רוח של בעלך כל כך ירוד. אולי שווה התיעצות . בברכה

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה