שאלה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

05/05/2013 | 08:15 | מאת: דנה

שלום ד"ר אני וחבר שלי בשנות ה 30 שנתיים יחד בשנה האחרונה יש בנינו ריבים ללא הפסקה ממש יום אחר יום. חשוב לציין שבשנה האחרונה יש הבטחה מהחבר להצעת נשואים וכל פעם זה נדחה מסיבה כזו או אחרת...אני קצת מתוסכלת ומוצאת את עצמי על כל דבר קטן ממנו"רגשית" ונפגעת אני לא בטוחה שזה בנוגע לחתונה שאני מצפה ואין כלום ומרגיש לי חוסר בטחון לקשר. אני אוהבת אותו והוא אותי אבל אנחנו רבים כל יום... אני מרגישה שהוא מרוחק ממני ולא מתקשר איתי שזה עוד יותר מעליב אותי לדבריו..בגלל הריבים בנינו ושאני בוכה המון זה מרחיק אותו ואלו אני מתנהגת כך מחוסר סיפוק רגשי בקשר,חוסר בטחון תחושת בטחון ועוד... אנא ממך מחפשת עזרה,מה תוכל לייעץ לי תודה רבה ויום מקסחם

ריב אינו מופיע ככה סתם, אלא משמש כאיתות למשהו שאינו תקין; דומה לנורת אזהרה ברכב... לאור מה שסיפרת, סביר להניח כי עניין הנישואין אינו מתאים לבן זוגך והוא מחפש הזדמנות 'לפוצץ' את התכנית. כדאי לשוחח על כך; חתונה אינה משהו שמתבצע ללא מוכנות נפשית גמורה, ואם אכן בן זוגך 'לא שם' - כדאי להפרד. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה