בדידות

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

27/03/2013 | 17:02 | מאת: יעל

שלום רב בן זוגי הוא אדם מאוד סגור ומשעמם אין ביננו תקשורת ולכן אני מוצאת את עצמי מאוד משועממת בחרתו כיום אני מרגישה שאני מאוד רוצה להנות ולצאת לבלות טיולים ועו הבעיה שאין לי עם מי ולאן אשמח מאוד אם תוכלו לתת לי כיוון מה אני יכולה לעשות היות והבדידות קשה לי תודה מראש

לא כתבת מה גילכם ומה מהות הקשר שלכם, מה שמאפשר תשובה 'תאורתית' שטובה להרבה מצבים. אם אתם צעירים וניתוק הקשר שביניכם אינו משהו שמנפץ משפחה - כדאי להפרד. 'שפה משותפת' ו'מכנה משותף' הינם משהו שלא כדאי לכפות זה על זה. אם מדובר בזוג שעשה דרכו יחד שנים רבות וטלטלת הפרידה אינה מתאימה בפרק החיים הנוכחי, טוב לקחת קורס או חוג כלשהו, או להתנדב לאירגון כלשהו - ושם ליצור קשרים משמעותיים שיאפשרו פעילויות שאת מעוניינת בהם. דוגמה: התנדבות לאגון ארצי או בינלאומי ששולח צוותות שיקום אחרי מפגעי רעידת אדמה. עוד דוגמה: קורס אודות 'אומנות עכשווית' או 'הבנת הפילוסופיה של הדתות' או 'פתרונות ירוקים לאורך הדורות' שמשלב סיורים לימודיים במקומות שמתאימים לך. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה