בבקשה זקוקה לעזרתכם !!!!!!!!

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

22/02/2013 | 09:53 | מאת: Iren

שלום דר יוסי ודר יהודית, הנני בת 24 ואני פונה אליכם כי אני נמצאת במשבר נפשי מאוד גדול שפוגע בי גם פיזית כפי שאתם רואים בשעות האלה של הלילה אני לא ישנה כי אני בקושי מצליחה להירדם , ירדתי מאוד במשקל וזה ניכר לעין כי אני גם ככה רזה וקטנה אני פשוט בקושי אוכלת מאוד קשה לי לתפקד בלימודים ובכלל בחיי היום יום , הסיפור שלי מתחיל מזה שב 2008 ממש לקראת השחרור הכרתי את בן זוגי הראשון הקשר נמשך עד ינואר 2011 במהלך הקשר היו לנו לא מעט מריבות אבל בסך הכל היה בסדר באמת שהוא בתור גבר אין הרבה כמוהו הוא הגשים לי את כל משאלותיי ותמך בי ובמשפחה שלי בכל היבט של החיים. כולם אהבו אותנו במיוחד המשפחה שלו והחברים הקרובים היינו מודל לחיקוי ועברנו הרבה ביחד הוא גבר שאני יכולה להגיד עליו שאם הייתי צריכה השתלת לב הוא היה נותן לחמאת הלב שלו!! במהלך הקשר הוא היה מאוד קנאי ותמיד דיבר בלי הפסקה על עניין של בגידות וכמה שהוא בחיים לא יסלח שאין דבר גזה אפילו לחשוב על זה שאנשים שעושים את זה תרבוץ עליהם קללה והם ישרפו באש הגיהנום והוא היה טוחן את זה בפניי כמעט 24 שעות ביממה. במאי 2011 ביום הולדתי הוא עשה לי הצעת נישואים גרנדיאוזית שכל אחת הייתה יכולה לחלום רק על הצעה כזאת ! אני הסכמתי אבל השמחה לא נשארה הרבה זמן כי באוקטובר ביטלנו הכל בגלל אימא שלי שהתערבה כי מעולם לא חיבבה אותו בלשון המעטה סחבנו את הקשר את ינואר ונפרדנו סופית עד אוקטובר 2012 במהלך כל הזמן הזה למרות שהמשכתי את החיים למדתי עבדתי התעסקתי בריקוד ובפרוייקט פרח , מבפנים מצבי היה על הפנים ולא יכולתי בכלל להתקרב לאף גבר למרות שהציעו לי לצאת בדייט בשידוך לא הסכמתי בסופי שבוע הייתי בוכה וכל הזמן עם התמונות שלנו!! באוקטובר 2012 הוא יזם איתי פגישה מיוזמתו ובסופו של דבר חזרנו הוא אמר שיצא לדייטים אך זה לא היה זה ושהוא אוהב רק אותי אחרי החזרה הוא סיפר לכולם וכולם שמחו כמובן הם כבר קוראים לנו טלנובלה מכל מה שקורה איתנו. ואז נפרדנו שוב בתחילת ינואר 2013 וזה קרה בגלל שהוא לא הסכים שאני יעשה מטלה מהלימודים עם עוד בחורה אצל אחד הידידים שלומד איתי והוא כידוע לכל מי שמכיר אותו הומוסקסואל הדבר יצר ריב הוא האשים אותי בבגידה איתו ושלח לי הודעות עם עלבונות נוראיים ופשוט בכל מחיר לא רצה לשמוע כלום ופשוט דרש שאני אשכח ממנו ושכל אחד ימשיך את חייו בשנה האזרחית החדשה . בסוף ינואר קראתי את ההודעות הנוראיות שוב ושוב ומשהו לא הסתדר חי בשכל היישר , הייתה לי מין אינטואיציה נשית כזאת מבפנים שיש לו מישהי שהוא הכיר לפני ינואר והוא רוצה להתפטר ממני. אמרתי את זה לחברה טובה שלי והיא אמרה לי שזאת אפשרות , אני אין לי פייסבוק אבל אני נכנסת דרך אחותי ונכנסתי אליו וראיתי אותו עם בחורה כשהתמונה צולמה ב 5.1 בבית שלה וזה גרם לי לחשד מה כל כך מהר הוא מצא מישהי?? אני לא מצאתי לי מנוח כי נורא התגעגעתי אליו פשוט הייתי במצב רע מאוד וחברות שלי נרתמו לעזרתי והחלטתי שאני פונה אליו לפני יום האהבה ועושה לו מתנה צנועה , קניתי קופסא ימה מילאתי אותה השוקולדים והכנתי מצגת וסרטון אישי שלי עם התמונות שלנו בדיסק און קי ורשמתי לו מכתב ושלחתי לו את זה דרך שליח בחור מהעבודה , הוא נורא הופתע והתרגש וחזרנו החודש , אבל הלב שלי לא היה רגוע והחלטתי להיכנס שוב פעם לפייסבוק ולבדוק מה השם של הבחורה שאיתה הצטלם ואז נכנסתי לפייסבוק שלה ולכל התמונות וראיתי שבתמונות של חודש דצמבר שהיינו ביחד הוא שלח לה תגובות כמו יפיופה , איזה יפה , שהוא רוצה לנסוע להורים שלה באשדוד ולבקש את ידה , והייתה התכתבות שבה הוא רשם לה שהיא יפיופה מהממת ושהוא נוסע לאשדוד לחטוף אותה והיא שאלה אותו אם זה איום הוא הבטחה והוא ענה הבטחה ! ובהתכתבות משותף עם חברה שלה היא ביקשה שהוא יצא להפסקה כדי שיתפנה אליה ושהיא לא צריכה עזרה בשביל להשיג אותו ! ואז בחודש ינואר תחילת פברואר יש להם הרבה תמונות שבני המשפחה שלו כותבים בפייסבוק שהם זוג יפה ומאחלים להם אושר ומהר לחופה וכדומה . כשאני ראיתי שבחודש דצמבר הוא מנסה לנהל איתה מערכת יחסים לפי מה שהיה רשום עולמי חרב עליי מעולם לא הבנתי את תחושת הבגידה שמרגישות נשים אני אפילו לא יכולה להסביר מה אני מרגישה , אני לא מצליחה לעכל איך אדם שכל הזמן מדבר על העניין של בגידה וכמה שזה אסור ופשוט לא מפסיק לדבר על זה יכל לעשות לי דבר כזה , האם גם אתם רואים את זה כבגידה או שאולי משהו לא בסדר איתי ? כמובן אחרי הכעס הגדול החלטתי שאני צריכה לנקום בו! וכאן אני צריכה שתגידו לי עם המעשה שלי נכון או לא ! החלטתי לשחק אותה לא יודעת כלום ולנהל איתו מערכת יחסים בהאנשה הכי טובה זוגיות לתפארת כשבבית בחדרי חדרים אני מתכננת איך לנקום , קודם כל הדפסתי את כל ההתכתבויות של דצמבר ורשמתי בבולט את רצף התאריכים לפני כמה ימים התכתבנות בטלפון אז דיברתי איתו על זה שתמיד אהיה מאמנה לו ואם גם הוא בקיצור זה הסגנון שהתכתבנו הרבה על הנושא ובנוסף הקלטתי אותו מדבר על מה יקרה ומה צריך לעשות ומה הוא חושב שצריך לעשות לאנשים שבוגדים כי סיפרתי לו על חברה מהעבודה שבעלה בגד בה הרבה זמן והמצב הסתבך מאוד ! וככה אני לעט לעט בונה את התשתית עכשיו אני לומדת נהיגה והוא רוצה לרשום אליי את הרכב השני שלו כמתנה ובנוסף בקיץ בחופשה מהלימודים הוא רוצה לשלם לי על לימודי בניית ציפורניים והדבר החשוב הוא רוצה שנקים חתונה ואני זורמת איתו ומאחר שלא יהיה לי זמן לכלום מבחינת התכנון בגלל הלימודים והעבודה אני אתן לו סמכות להכול שזה אומר שהוא יחתום על הכל ואז לקראת החתונה אני באחד הימים יראה לו הכל את ההתכתבות מהפייסבוק את ההקלטות וכמובן את העובדה שלא תיהיה חתונה והוא יצטרך לשלם קנס לאולם, לצלם וכו וזה לא מעט כסף !! בקיצור המטרה זה עונש לרושש אותו!! אבל עכשיו קשה לי כי אני כן אוהבת אותו אבל נגעלת ופגועה מהפרצוף הבוגדני שלו !! ולא מבינה למה הוא דווקא הוא עשה את זה כי אם אני אספר למי שמכיר אותו והוא מאוד מוכר בעיר שלנו לא יאמינו לי פשוט!!! קשה מאוד להסתובב עם מסכה שהכל בסדר כאילו אני שחקתי או משהו כזה ?? האם אני כן צריכה לנקום בו ככה !! או פשוט להטיח את זה בפניו עכשיו אני לא יודעת מה לעשות זה רק גורם לי לשנוא גברים יותר ויותר !! תעזרו לי בבקשה !!!!!!!!! תודה ......

ממה שאת מספרת שניכם מציבים הרבה סימנים של חוסר בגרות. אינני יכול להציע שום דבר לגבר שבסיפור; הנה עצתי לך: תפסיקי מיד את מסלול הטלנובלה הילדותי; לא לאהוב אותו ולא לשנוא אותו. לעזוב את הסיפור איתו. נקודה במקום לבזבז את חלומותייך על אבירים עם סוסים לבנים, תתעשתי: תתחילי לצאת לארועים חברתיים ולכשתתחברי למישהו שנראה לך מתאים תבני 'דייטים נורמליים', דהיינו מפגשים של העצמת ההכרות. קחי פרק זמן של כשנה לפגישות מתמשכות, ללא הצעות מידיות של חתונה או הזרמת כספים. טוב אם תעזרי במישהי בוגרת ממך, גם בגיל וגם מבחינת ההתנסות בחיים. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

23/02/2013 | 13:19 | מאת: מיטל

אממ אני רוצה להגיד לך שאני מבינה מהה את מרגישה ועברתי משהט דומהה ושלדעתי תני ככה לשלם עלייך את מטרות שאת רוצה לעצמך . ובקשר לחתונה תמשכי את זה כי אני לא חושבת שמגיע לך להתחתן עם בנאדם שככה את מרגישה כלפיו זה יוביל מהר מאוד לגירושין . תני לו להרגיש שאת אוהבת ותו שישלם עליך , יפנק אותך "נצלי אותו" ולאחר מכן עזרי כח המון כח נפשי ותעזבי אותו בעצמך כי את לא שווה בכלל שיתייחסו אלייך ככה . יש מספיק גברים שימשכו וירצו בך את לא צריכה חרא כזה . בהצלחה :)

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה