איך להפוך ליותר זורם(אבל במידת הצורך...)

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

06/11/2012 | 23:32 | מאת: נדב

שלום רב, אני בן 14.5 ויש לי בעיה שאני פשוט לא יכול להשתלט עליה. אני פשוט סגור! אני מדריך בתנועת נוער ואני פשוט מדבר חלש ובטון נמוך(לא רק בתנועת נוער) וחושבים שאני הומו זה לא מעליב אותי או משהו אבל אין לי כוח לזה.. (למרות שאני ביסקסואל). אני לא יודע איך להיות יותר פתוח ו"זורם"... ניסתי לדבר אבל הנושאים העקריים שיוצים לי מהפה: התנועת נוער,בית ספר, ועם ידידות לרוב להט"ב. אני ממש לא יכול לדבר עם בנים כי אין לי על מה לדבר איתם וזה ממש מבאס אותי אני לא יודע מאיפה להתחיל או ממה להתחיל... וכשאני מנסה לדבר עם בנים אני פשוט הורס הכל! אני נורא מדוכא ואני מרגיש שבגלל שאין לי חברים בנים (אולי 2-3) אני מרגיש שאין לי בכלל חברים... כי למשל בהפסקות אני כל הזמן רק עסוק בתנועת נוער כי אין לי משהו אחר לעשות. אני לא יודע איזה נושאים בנים מדברים או משהו כזה.. אני לא רוצה לצאת בסופו של דבר הילד הכאפה או הילד המוכה.. אני רוצה לנסות להתחיל שיחה עם בנים.. אבל בגלל הטון של הקול שלי אני לא מצליח לדבר איתם נורמלי ואני בולע מילים ואני פשוט מגמגם וזה פשוט נמאס לי! אין לי כוח יותר לזה שקוראים לי הומו ...! אין לי כוח לזה... אני כל יום מתעצבן מי זה לבד בשקט שאין לי חברים בנים ואני עצוב מי זה... אני פשוט לא יודע מאיפה להתחיל ! אני ממש חייב את עזרתכם.......... אני לא יודע כבר מה לעשות ואני לא רוצה להדרדר כי אני כל הזמן מדוכא מי זה .. בבקשה עזרו לי (זה כבר הרבה זמן ככה ואני פשוט כבר ממש בדיכאון שאני לא מסתדר נורמלי ורואים עלי ואני לא יכול יותר לשקר לעצמי ולאחרים). תודה רבה.

אין עיצת בזק שמתאימה לך. סביר שמה שיועיל לך הוא שילוב של תהליך השבחת ההערכה העצמית עם תהליך של שינוי עמדות הסביבה החברתית כלפיך. מדובר במשהו מתמשך שדורש הנחיה מקצועית. טוב לכן שתפנה ליועצת בבית הספר. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה