קיבוצניק

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

27/05/2012 | 10:48 | מאת: דנה

אני חיה עם קיבוצניק יש לו הוצאות בקיבוץ הם בהפרטה .הוא חי עמי בבית ואינו רוצה להשתתף בהוצאות השוטפות היות ויש לו הוצ' בקיבוץ . הוא משתתף במחצית הוצאות על המזון המשותף בלבד .לאחרונה החל לבקש את הוצ' הטלפון אני מנויה על שמו בקיבוץ . מה הייתם מציעים לי לעשות?

כמו בכל שותפות גם שותפות זוגית דורשת הגדרת השותפות: מציעה להוריד מחסומים ולהתישב לשיחה ברורה ומוגדרת מה כל אחד תורם לקוםה המשותפת . מהי השותפות הכלכלית מה היא מחייבת ועוד.. אם לא מדברים בגלוי על כסף וכלכלה יהיה קשה לדבר גם על האינטימיות הזוגית אז צאי לדרך ובהצלחה.!

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה