ליוסי שוב בהמשך להודעה 2/2/12

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

08/02/2012 | 21:43 | מאת: ליאת שוב

אין כול מניעה וכול בעיה מצדי לעבוד בתור פקידה רפואית באיזור מעלות -קריות כמו *********************************** ההמשך נמחק שמירת פרטיות הגולשים הנה חיונית בפורום הזה ד"ר יוסי אברהם

שמירת האנונימיות / פרטיות של הגולשים היא עניין מהותי שאינו נתון לפשרות. הפורום נועד לשאלות שמופנות אל עמיתתי יהודית רובינשטיין ואלי ואינו יכול להרתם ליצירת קשר בין הגולשים ולכן הכתובת שמסרת הוסרה. העזרה שהציע מוני בחילופי הדברים טעונה בעייתיות אתית, אינה הולמת את מה שהפורום הזה מציע מהרבה סיבות שלא אפרטן - ולכן כל השירשורים שקשורים בזה נמחקו. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה