שלום...

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

27/09/2011 | 22:01 | מאת: נורית

אני נמצאת במערכת יחסים כבר עשרה חודשים וקשה לי להסתכל על בן זוגי שהוא מחמיא הוא מבקש ממני להסתכל עליו,אך אני לא מצליחה..נסיתי כמה פעמיים להסתכל עליו אבל לא הצלחתי ..אם יש סיכוי למערכת היחסים הזאת?ומה הסיבה שאני לא יכולה להסתכל לו בעייניים?

ראשית, את לא לבד: סביר להניח שלא מדובר ב 'מערכת היחסים' אלא בך: יש כאלו שאינם יכולים או מתקשים לקבל מחמאות; בספרות המקצועית זה מופיע כ 'פחד מהצלחה' וזה יותר שכיח אצל נשים. שנית, מה לעשות: תקראי מה זה 'דמיון מודרך' ותבני כמה תסריטים לגבי עתיד משותף עם בן הזוג. תבחני מה מתאים לך ומה יכול להפריע במידה והקשר יתהדק. כאן, ככל הנראה, הסיבה לקושי. יתכן שתרצי להעזר במישהו/י מקצועי לשם כך. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה