דיכאון לאחר פרידה מהחברה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

25/06/2011 | 18:54 | מאת: אלי

שלום שמי אלי בן 23 היתה לי חברה 3 שנים ניפרדנו פעמיים לתקופה ארוכה וחזרנו כול פרידה יותר קשה לי מהשניה אני בדיכאון לא אוכל כלום לא יכול לצאת להנות תמיד אני חושה עליה וגם כשאני יוצא עם בנות אחרות אני חושב עליה כול דבר אני מקשר אליה ומאוד קשה לי אני נורא אוהב אותה ולא יכול להיות בלעדיה מה אני עושה..?

תיזכר במה שלמדת בבית הספר אודות אינשטיין, שהכריז ..."הכל יחסי".. הכאב שלך אמיתי, מה שמסמן שהנך נורמלי לחלוטין. יחד עם זאת תראה עד כמה מצבך משופר, לעומת מה שהיה קורה לך דור או שניים קודם לכן: היית תקוע במחוייבות להתחתן, מה שהיה תוקע אותך למציאות זוגית שאינה מתאימה לך ולה. אינך כיום מי שהיית בגיל שבו היכרתם, ולא פלא שזוגיות שהתאימה לפני גילאי העשרים אינה מתאימה כעת. קח את הפרידה כחלק מהתבגרות תקינה. משהו כמו אובדן שיניים בגילאי חמש ושש. תחייב את עצמך לצאת לפעילויות חברתיות. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה