חרדה מזוגיות

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

24/04/2011 | 22:50 | מאת: א

אני בן 28 גדלתי בבית סגור לא הייתי בזוגיות ולא חברים.אני נראה טוב אך רגיל לחיות לבד כבר שנים ארוכות.וקשה לי לחשוב על זוגיות. מה עושים?

25/04/2011 | 00:23 | מאת: רונית

לדעתי תתחיל לצאת קצת למצוא עבודה עם אנשים, לאט לאט, אפילו עבודה חלקית, אפשר להתחיל בכל גיל ואין סיבה שתשאר לבד. טיפול פסיכולוגי מאוד יכול לעזור לך להתמודד עם המצב הקשה הזה.

25/04/2011 | 00:26 | מאת: מוני

שלום רב, איזו תשובה אתה מצפה לקבל? אתה נראה טוב,אתה רגיל לחיות לבד שנים רבות,קשה לך לחשוב על זוגיות. אתה כלל מעוניין בזוגיות? כי אם כן ניתן להעביר הדרכה אך קיים ספק במידת נכונותך. רגיל? המילה רגיל אומרת הרגל והרגל ניתן לשנות בניגוד לקו אופי. מה עושים? מה אתה חושב לעשות? מה היית רוצה לעשות? על פניו נראה כי טוב לך עם הקיים כי אם לא, היית עושה דבר מה ולו הקל שבקלים לשנות את המצב. אם אתה אכן מעוניין לשנות את המצב, הרי כי ניתן לטפל בנושא וזאת באמצעות יועצי זוגיות, הסתגלות חברתית וכד'. להחלטתך ולבחירתך, בברכה, מוני

כמו כל קושי התפתחותי, כך בענייני זוגיות: כדאי של להמשיך במתכונת שאינה מניבה הצלחה אלא להעזר במומחה. אין מתכוני בזק שמתאימים לכולם. צריך להסתייע באיבחון מקצועי שיזהה את הסיבות ל 'תקיעות' ובהבנייה מקצועית של מיומנויות חברתיות ותקשורתיות שנדרשות ספציפית לך. צריך להסתיע בפסיכולוג חברתי או קליני לכמה חודשים. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה