טראומה מבחור מסוים?

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

14/04/2011 | 17:22 | מאת: נוי

אני בת 20 ואני חיילת.כשהייתי ילדה הייתי מאוד טומבוי והייתי מסתובבת רק עם בנים,וגם רבה רק עם בנים... היה בן אחד שהייתי רבה איתו מכות והוא היה מרביץ לי מאוד חזק.הוא היה נחשב לילד מאוד אלים ובעייתי.לפני כמה שבועות פגשתי אותו בתחנת אוטובוס כשחיכינו ביחד לקו לתחנה מרכזית.ישבנו ודיברנו והשיחה מאוד זרמה והכל,נוכחתי לדעת שהוא השתנה והתבגר וחזר לארץ במיוחד כדי להתגייס(הוא שהה תקופה מסוימת בחו"ל).לפני כמה ימים הוא שלח לי בקשת חברות לפייסבוק ואישרתי אותו.התחלנו להתכתב ולהחליף מספרי פלאפון והוא אפילו ביקש ממני שניפגש באיזה בית קפה,רק שנינו,כדי שנכיר יותר. לצערי דחיתי את הצעתו.הוא אמנם מאוד השתנה מאז הילדות אבל אני עדיין מפחדת ממנו,כאילו עדיין יש לי טראומה ממנו,וזה מרגיש לי מאד טיפשי,למה שמשהו שקרה לפני כל-כך הרבה זמן אמור להשפיע ככה? וזה לא שהוא היה ממש רע אליי,בסך הכל ריבים של ילדים.

בין ילדות לבגרות יש מעברים ומהפכים אישיותיים, כך שילד מרביץ בהחלט אינו בהכרח נשאר אדם אלים. אם ה 'כימיה' היתה טובה, לא כדאי לחסום הזדמנות. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה