פרשת דרכים

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

05/04/2011 | 11:29 | מאת: יערה

שלום, אני בחורה בת 45 - רווקה, ללא נסיונות קשר רבים מדי עם גברים. אני אקדמאית ומועסקת בתפקיד מזכירותי במוסד אקדמי. לאור שינויים הצפויים במקום העבודה שלי אשמח ללמוד משהו שיגדיל את אפשרויות התעסוקה שלי - חשבתי על מזכירות משפטית או רפואית או אולי אפילו על לימודי משפטים, רק שהם ארוכים ויקרים מאוד. האם יש טעם ללמוד בגילי המופלג? האם יש סיכוי למציאת עבודה? ומה בנוגע להיכרויות? האם מוטב להיכנע לייאוש ולוותר? אובדת עיצות!

05/04/2011 | 15:44 | מאת: מוני

א. אין גיל ללימודים, עובדה. ב. לימודים מהווים , ובייחוד עבורך, אפשרות להגדיל את מעגל הסובבים אותך,ונתון זה יכול להוביל להכרויות. ג. בכל אחד מהתחומים שציינת, מזכירה משפטית , רפואית, או משפטנית, תמיד תוכלי למצוא עבודה. אלו מקצועות מבוקשים. ד.עובדתית, עצם היותך אקדמאית , פרק זמן לימודי משפטים, במסלול יום, יימשך כשנתיים ומחצה, ולכל היותר 3 שנים במסלול ערב. ד. לימודי משפטים עולים 27,000 ש"ח לשנה במכללות, אך באוניברסיטאות, הרבה פחות, אולם סף הקבלה ללימודי משפטים גבוה יותר. אלו הנתונים היבשים. מאחר והינך רווקה, מעוניינת בזוגיות, לימודים, תעסוקה,אני סבור כי עניתי לך על כל השאלות אשר מקוננות במוחך. ייאוש ויתור-ל ע ו ל ם לא!!! בברכה, מוני

תסתייעי רבות במפגש עם איש/ת מקצוע שמיומן בהדרכה אודות מיומנויות חברתיות, אסרטיביות ו 'הכוון תעסוקתי' (ראי במדור על תעסוקה וקריירה באתר שלי www.dr-joseph.com אם מפגש טלפוני ייעוצי אינו מרתיע אותך, נסי את התהליך איתי (ראי באתר). אם זה לא מה שמתאים, כתבי למייל האישי (תמצאי באתר) את מיקומך בארץ ואנסה להפנות אותך למישהו מתאים. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה