פחד

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

26/03/2011 | 19:14 | מאת: ne

יש לי בעיה בכך שאני שאני מתמיד מפחד לספר את האמת בגלל שאני לא יודע להתמודד עם המציעות אני תמיד בורח ולא יודע להתמודד עם העצבים והצעקות של בת הזוג שלי. אני מעדיף לשקר לה מאשר לבוא ולהתמודד איתה. אבל אחרי שהיא מגלה ששיקרתי לה אנחנו רבים פי שתיים. אנחנו עומדים להתחתן אני לא מוכן לוותר עלייה. אבל מה אני יכול לעשות איך אני יכול להתמודד עם פחד? איפה אני יכול לטפל בזה מה הטיפול שיש לזה? אני אשמח מאוד לתשובה. איך להתמודד עם האישה שלי בריבים בזה שאני אספר לה את הדברים הטובים והלא טובים. וגם אם היא תקבל אותם וגם אם לא אני אדע להתמודד איתה ולעמוד מולה. קיום אני פשוט לא מצליח להתמודד איתה או לעמוד מולה אני תמיד בורח. אשמח לקבל תשובה ואם יש לכך טיפול אשמח לקבל תושובות. תודה.

טוב תעשו אם לפני קביעת מועד עם הרב שיחתן אתכם תקבעו כמה מפגשים עם פסיכולוג/ת שמתמחה בענייני זוגיות. מה שאתה מתאר זה מתכון בטוח לקביעת מועד עם שלושה רבנים בבית הדין לגרושין. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה