ראיון עבודה פסיכולוגי

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

09/03/2011 | 11:04 | מאת: אני

שלום, יש לי הפרעת קשב וריכוז ואני מטופל בכדור שהוא גם נוגד דיכאון ע"פ המלצת הרופא לאחר שריטלין לא עזר לי. האם בראיון עבודה עם הפסיכולוג עליי לציין זאת והאם זה יפגע בסיכויי להתקבל? אני חושש שמא השימוש בתרופה יצור רושם לא נכון. אשמח לעצתך.

שאלה לא פשוטה. הנכון לתת מידע אמיתי ומלא , בכל אופן כשתישאל. האם זה ישפיע , כאן נכנסת העמדה והפרשנות של המראין. ריטאלין נחשב היום לכדור מוכר . אך בכדור נוגד הדכאון יכול להתפרש אחרת. ולכן תשובתי לא תעזור לך, וללכת בין הטיפות זאת אפשרות לא מקילה עליך, אז תתנהל בזהירות תהייה כנה בכל התחומים האחרים האחרים.

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה