בעייה נפשית

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

27/02/2011 | 20:40 | מאת: מודאגת

לבעלי יש בעייה נפשית שאיני יודעת מהי בכל מה שנוגע לכסף. הוא זייף את חתימתי על צ'ק ומשך כסף ללא ידיעתי מחשבוננו המשותף. הוא מסתיר כספים, משקר לי ולילדי שאין לו כסף והוא מאוד אובססיבי בנוגע לכספים בעיקר. איזו בעייה נפשית יש לו וכיצד זה בא לידי ביטוי. אני מאוד מודאגת משום שהעניין מאוד מפריע במערכת הזוגית ובכלל בתא המשפחתי. ארצה לדעת במה מדובר ומה הטיפול תודה

03/03/2011 | 05:21 | מאת: מוני

מאחר וולטענתך המדובר בבעיה נפשית(דבר שכלל לא בטוח מאחר ואינך בעלת מקצוע בתחום) , הצעתי היא כי תפני לגורמי טיפול רפואיים,תציגי בפניהם את הבעיה ותקבלי את התשובות מאנשי מקצוע המומחים בתחום. יכולות להיות סיבות רבות להתנהגות מאין זו אולם האיבחון צריך להיות באמצעות בעל מקצוע. בהצלחה, מוני

לא אוכל להתיחס ל 'איבחונים' שאינם מתבצעים ע"י מי שמוסמך מקצועית, אפילו שיהיה בן/ת זוג. טוב יהיה אם תפנו ליעוץ זוגי. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה