מיואש

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

26/02/2011 | 09:19 | מאת: ח.ח

שלום אני בן 36 נשוי+2, אני חיי בתחושת פיספוס אדירה, אני דיי נאה, חמוד,אקדמאי וכל שאר הסיסמאות, יש לי נסיון מיני רק עם אשתי והאקסית (שאיתה הייתי מגיל 18 ועד שהכרתי את אישתי),אני מרגיש שלא ניצלתי וחייתי את החיים, לא טיילתי בחו"ל, לא עשיתי סטוצים,לא גרתי לבד,ולא עשיתי כל מה שעושים בדרך כלל עד שמתמסדים, אני מרגיש כאילו דילגתי על תקופה בחיים (לאחר שרות צבאי נכנסתי לקבע, הכרתי את אישתי חתונה ילדים, עבודה וזהו)אין לי חוויות של "אחרי צבא" וכאלה,ועכשיו לעיקר, מצד אחד בא לי לעזוב הכל וללכת לחפש את עצמי, מצד שני יש לי למעשה הכל,אישה,ילדים,עבודה מסודרת, בית עם גינה, אבל ריק לי בלב מה עושים? עוזבים הכל, נשארים? איך אפשר לשלב ולפצות על התחושה הזאת, דרך אגב בתקופת זמן זו גם לא טוב לי עם אישתי,אנחנו בטיפול ואני מרגיש כמו גולש בים, פעם על הגל וטוב לי ופעם שוקע במצולות תודה

שלוםרב שלום רב. עשית את הדבר הנכון הלכת לטיפול עם אישתך ואני מאמינה שהטיפול יעזור לך להבין את הקושי הרגשי, ריקנות יכולה להגיע ממס גורמים, אך האחריות היא עליך, אתה בוודאי יודע היכן נימצא הקושי , ברגש, בענין חיים. כתוצאה מלחץ, אחרי אובדן, או אירוע שקשה לאבד. ואם לא הייתי גם בודקת מצבי רוח דכאונ ים, מה שלא מצביע על אישיות דכאונית, לא להתבלבל, אלא על מצב שאפשר לטפל בו במס דרכים וכדי שוב לחזור למטפל ולדבר איתו על כך ,אולי ביחידות ולא במפגש זוגי.

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה