חירום!! משבר ענק לצאת ממנו בדחיפות!!

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

04/01/2011 | 01:16 | מאת: אורנה

שלום רב לכם, קיבוצי הופרט באכזריות לא הצלחתי להשתלב בעבודה במערכ' שרציתי להוציא עבודה חלקית במכבסה תעשיתית בשטח הקיבוץ. אני אישה עדינה מאוד ולא יודעת / בנוייה להתמודד עם עולם העבודה שבחוץ על כל מרכיביו. *************************** חויתי משבר ענק!! איך יוצאים ממענו? ילדיי הבגירים נבוכים / מפוחדיםהתרחקו ממני מאוד. אני חושבת שהם זקוקים לעזרה ע"מ לדעת כיצד להתמודד עם המצב / איתי. אביהם גורס ש"קודם אטפל בעצמי" ורק אח"כ לקרב אותם. בעייני זו טעות איומה!!!!!!!!!! אנא, כתבי לי מהר מאו דאיך להתנהל? מה סוג הטיפול לו זקוקה, (רק אם אין ברירה אשלב פסיכיטרייה (כרגע משתמשת בתכשיר הומאופטי) ממש חירם עני לי. תודה!!

לא ניתן לסייע בעיצה שתפתור את מכלול קשייך. את זקוקה לסיוע פסיכולוגי מקצועי, לאורך כמה חודשים. לא כדאי שתבזבזי זמן על פתרונות לא מקצועיים. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה