מחפשת טיפול הולם

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

17/05/2010 | 15:20 | מאת: שולה

אני מחפשת טיפול קצר מועד שעובד על שינוי התנהגותי של דפוסים חוזרים ונשנים. בעלי ואני עומדים קרוב מאוד לפרידה ולאחר טיפול זוגי שהופסק מכל מיני סיבות, הגעתי אני למסקנה כי ברצוני לעבור גם לשלב העשייה היות ואני יודעת מהם הדפוסים ותפיסות העולם המעכבות. אני מחפשת טיפול ( לא אימון) אולם שיהיה ממוקד עם דגש על עשייה. אשמח לשמוע מה אתם יכולים להציע מנסיונכם

מרבית הפסיכולוגים מיומנים בגישות התנהגותניות וקוגניטיביות וביכולת לתרגם אותן לטיפול קצר מועד, משהו שאינו מעל 10-12 מפגשים. כדאי לבחור כמה שמות מ'דפי זהב' ולשוחח טלפונית כמה דקות כדי לקבל רושם ראשוני לפני תחילת המפגשים. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

23/05/2010 | 23:08 | מאת: שונית

באמת- הייתי מצפה להפניה רצינית יותר... שמרו נפשותיכן.

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה