דימוי עצמי- אייך מעלים אותו?

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

21/04/2010 | 09:15 | מאת: גל

שלום לך, בהנחה כי יש לי מודעות עצמית גבוהה ואני יודעת שיש לי דימוי עצמי נמוך שגורם לי להזדקק לחיזוקים מהסביבה כדי להרגיש שווה ולא דחויה- מה עלי לעשות עם עצמי, אייך לעבוד עם עצמי כדי להעלות לי את הדימוי העצמי כדי שארגיש שווה בפני עצמי גם בלי שהסביבה תאשר זאת. האם עלי להסתכל במראה ולומר לעצמי כמה שאני יפה וחכמה? סליחה אך זה קצת מרגיש לי פטתי. תודה

תשובתי לשאלה דומה עונה גם לשאלתך http://www.doctors.co.il/forum-428#message-78704

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה