היה קליק ונגמר?

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

24/04/2002 | 13:50 | מאת: אורית

שלום רב, אני פרודה מזה כשנתיים, עם 2 ילדים קטנים, הייתי נשואה כ- 8 שנים, עם חסך רגשי וגופני אדיר במגע של גבר. הכרתי גבר באחד מהאתרים, שוחחנו בטלפון מספר פעמים לפני הפגישה הראשונה, דבר שבדרך כלל איני נוהגת לעשות, אולם הוא משך אותי, נהנתי מאד מהשיחות והדבר יצר בי ציפיה לפגישה הראשונה ומעין מתח חיובי, כנ"ל לגביו. נפגשתי עימו ובלחיצת היד הרגשתי כמו חשמל זורם בי, הייתי מאד המומה, הרגשתי צרוך עז לגעת בו ולחבק, אולם לא עשיתי כן. נכנסנו לסרט ובמהלך הסרט התחלנו להתגפף, בהתחלה הדבר הביך אותי ביותר, וחשבתי איך אני מרשה לעצמי בכזאת חופשיות לתת לאדם זר לגעת בי, לחבק, הייתי מאד המומה מעצמי והכל זרם. כמובן מבעד לבגדים, נגיעות ותו לא. יצאנו מהסרט וישבנו במכוניתו והכל הזמן התגפפנו והתנשקנו ודיברנו, אמרתי לו שאני ממש בשוק מעצמי, כי אף פעם לא קרה לי דבר שכזה, שארגיש משיכה כה עזה אל גבר ורצון לגעת בו,פשוט הרגשתי שהלב שלי בעננים. גם הוא טען שמבחינתו זה היה קליק והוא מרגיש אותו דבר כמוני וטוב לו עמי. אחרי כשעה נפרדנו וכל אחד נסע לביתו. למחרת שוחחתי עמו בטלפון, להפתעתי הרגשתי קרירות מצידו, חשבתי שאני טועה בתחושותי, אולם כשלא יכולתי להשיגו בטלפון, לאחר שהשארתי לו מספר הודעות, הבנתי שהוא לא מעוניין והשארתי לו הודעה עם השאלה מה קרה? ובמה שגיתי? הוא השאיר לי הודעה שאני ממש בסדר, אבל זה לא מתאים לו, מעניין שהדבר מנוגד ביותר לתחושות ולאמירות שהיו לו בפגישה. איני יודעת מה קרה? הוא למעשה הגבר ה- 4 בחיי שנוגע בגופי, כולל בעלי, כך שאני לא יודעת במה טעיתי ואני חושבת מה לא בסדר בהתנהגותי שגרם לתגובה שכזו. אני כל הזמן חושבת עליו ומרגישה שפספסתי משהו כאן שנעלם מעניניי. אשמח לקבל עצה כיצד לנהוג ומה לעשות. תודה רבה

24/04/2002 | 14:38 | מאת: עדי

welcome to the real world..... תכירי אלה הם הגברים אומרים אחד עושים שתיים ומתכוונים לשלוש..... אני בטוחה שהפגיעה היא גדולה ואת מבועשת אבל עשי לך כלל אל תשאלי מה אנילא בסדר... א. לא תקבלי על זה תשובה כנה.... ב. את בסדר... זה שלא תמיד זה לא מסתדר כמו שאנחנו רוצות /חולמות זה לא עושה אותנו לא בסדר... קחי כמה שעות לבכי ואבל והמשיכי בחייך

שלום רב, הציפייה שאוכל לתת לך עיצה כיצד לנהוג להבא מייחסת לי, או לכל יועץ אחר, הרבה יותר ממה שבאמת יש לי. במילים אחרות, יעוץ אישי אינו אפשרי רק על סמך תאור כזה או אחר, כי הרבה מאד תלוי בקונטקס האישיותי שלך. בואי לא נבלבל בין דעה עקרונית על סיטואציה ובין יעוץ שמאפשר לאדם מסויים להגיע לתובנות על דרך התנהגות מסויימתץ כללית, הנה מספר הערות, שאולי יסייעו לך: 1. התשוקה הינה דבר מצויין, ואין מה לפחד מלהתייחס אליה. היא מורה דרך חייתי קדום, דהיינו כזה שיודע באופן טבעי את הכיוון. 2. העובדה שזה קרה לך "איתו", יכולה לכוון אותך לדברים ש"עושים לך את זה", דהיינו להרחיב את המודעות העצמית שלך לטיפוס הגברי שמתאים לך. יש בכך תועלת, כי הרי לא כדאי שנבזבז את זמננינו ונסיונותינו לכאלו שאין צ'אנס שזה יתמשך הלאה איתם. 3. תשוקה אינה בהכרח דו-צדדית, דהיינו אם הוא מעורר אותך, אז גם את אותו. ממש לא. תשובה כמו שקיבלת יכולה להיות סבירה על הרקע הזה. 4. עבורך זו היתה חוויה נדירה, כי אין לך נסיון רב (4 זה ממש לא הרבה, בהשוואה לגילך). בהחלט יתכן שמה שהיה עבורך מסעיר, נועז, וכו' - נחשב בעיניו כלא רציני, שמרני, וכו'. גם זה יכול להסביר את פשר המענה הקריר/מסתייג שלו. אני חוזר לעניין ההדהוד המשותף עם איש/ת מקצוע: סביר להניח שתהליך כזה יסייע לך. אם תרצי הפנייה, פני למייל האישי (הקלקה על שמי המוכחל) עם ציון מיקומך בארץ. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

25/04/2002 | 15:28 | מאת: אורית

שלום רב, תודה לך על שהארת את עיניי בנושא. אשקול את דבריך תודה

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה