האם האהבה מספיקה?

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

04/08/2002 | 14:53 | מאת: מיכל

שלום רב, שמי מיכל אני בת 22 ויוצאת עם חברי במשך 3 שנים. אנחנו אוהבים אחד את השני מאוד ואנחנו תמיד מדברים על עתיד משותף אבל!!!!!!!! אנחנו רבים המון, לעיתים על שטויות ולעיתים על דברים מהותיים יותר, כגון חוסר הסכמה על דברים מסויימים שחשובים לי ואילו לחברי לא. אנחנו לא מדברים במשך כמה ימים ורק לאחר מכן מתנצלים וחוזרים שוב להיות יחד (נרגעים כביכול) שנינו לא מוכנים להמשיך במערכת יחסים של מריבות , כעסים ומתחים כל הזמן אך יחד עם זאת שנינו לא רוצים לנתק את הקשר בנינו, כי אנחנו בהחלט אוהבים מאוד אחד את השני. אני יודעת שבמערכת יחסים יש עליות ומורדות אבל אצלנו זה יותר מזה זה הפך להיות פשוט מוגזם. מה עושים?????? יכול להיות שאנחנו פשוט חסרי אומץ לנתק את המערכת יחסים למרות שזה הדבר הנכון לעשות?? בתודה מראש, מיכל.

שלום רב, מה ששלחת מעביר את תחושת הקושי, אבל לא מוסר עליכם ועל התחושות שלכם הרבה. אינני יכול להיות במקומכם, ולייצר תשובה יותר טובה מכם, לגבי "למה". מוטב שתתעמקו בזב עם עצמכם, או במסגרת יעוץ זוגי. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה