בעיות בזוגיות

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

04/08/2002 | 11:42 | מאת: אילנית

לא בטוחה באם תוכלו לעזור אבל אולי עצה תעזור ללי להתמודד. אני ובעלי נשואים 20 שנה(באופן כללי באושר),לאחרונה מתעוררות ביננו מריבות רבות,הוא טוען כל הזמן שאני לא עושה מספיק בבית,וזה מעצבן אותי,או לדוגמא שאני כינוי חדש "חרא של בן אדם" האם צריך להתעלם מדיבורים כאלה,אני לא רוצה להחשף יותר מדי ולכן אינני נותנות פרטים נוספים עלינו. אני באופיי מאוד רגישה כך שדבר כזה יכול לגרום לי לבכות אפילו לידי הילדים,אני ממש לא יודעת כיצד להתמודד. תודה, אילנית

שלום רב, נכון ש 20 שנה יוצרים שחיקה בכל דבר, ונכון שהדור הולך ונהייה בוטה וישיר, ונכון שצריך להיות אדם נאור ומשכיל ולהבין ששחיקה נובעת מתסכול, והיא בן-דוד של עוינות, אבל גם נכון שלא צריך להסמרטט. קחי את עצמך בידיים, דהיינו לתוך אצבע שיודעת ללחוץ, והפעילי את מקשי הטלפון וחייגי ליעוץ זוגי. אם תרצי הכוונה, העבירי במייל האישי שלי (הקלקה על שמי המוכחל) את מיקומכם בארץ. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

06/08/2002 | 12:23 | מאת: הקשוחה

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה