קשיים בזוגיות עקב טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

23/07/2002 | 08:21 | מאת: רונן

שלום רב אשתי ואני עוברים כבר כמעט שנה טיפולי פוריות. במהלך השנה האחרונה עברו עלינו ימים די קשים אישתי ממש בדיכאון עקב חוסר ההצלחה ועוד יותר בגלל שבעית הפוריות לא אצלה אלה אצלי. איזו עזרה היית ממליץ לזוג כזה תודה

שלום רב, לפעמים כדאי ללמוד מאגדות העם, והפעם הכוונה לעיצה הקאסית של "תעשו טיול סביב העולם", או משהו בכיוון. זוגיות צריכה לפעמים לעמוד במבחן של סיבולת, סבלנות וסבל. כשאין הרבה מה לעשות מבחינת שליטה בכוחות חיצוניים (ובהנחה כי הידע והסיוע הרפואי העדכני מצוי לעזרתכם) - יש הרבה מה להסתייע באיחוד כוחות, בחיזוק הדדי, ובמציאת התקווה בתוככם. עניין הרגיעה, והיציאה מהסט המלחיץ הנו מה שמשפיע על הנפש, ובמקרי עקרות מסויימים - גם על הגוף. לא צריך ממש מסע עולמי, כדי ליטול פרקי זמן הדדיים ביחד, באזורים או בפעילויות שמכניסות תוכן והשראה לחייכם, כזוג. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה