מעוניין להתפתח להוציא מהכוח אל הפועל

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

06/01/2019 | 21:31 | מאת: אייל

שלום למנהלי הפורום !! שמי א. מתמודד הרבה שנים עם הפרעות נפשיות קשות בהצלחה . אני אקצר כאן שאני חש שייש לי הרבה מה להציע לעולם . ברצוני להגשים את עצמי אך עדיין איני יכול ומסוגל להוציא מהכוח אל הפועל מה שבאמת יש וחבוי שם בפנים בלב הרחב והטוב שבי . במהל ך השנים פניתי לב. לאומי שם טענו שהכי טוב בשבילי זה שאתמיד במה שאני עושה ביומיום.. עבודה וכ"ו . ובכדי להתקדם באיזה שהו תחום יש ללכת ולהירשם לחוג כלשהו . אך אציין שבעיקבות האוסידי ממנו אני סובל כמעט ואין לי פנאיי כי הראש תפוס . . לכן ברצוני להתקדם ולפתח את עצמי . אשמח לרעיונות . תודה לכם וליה טוב

נראה לי שעליך לקבל את המלצת היעוץ בביטוח הלאומי. בנוסף, כדאי להיות בטיפול פסיכולוגי-קליני. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

רצוי מאוד לטפל באוסידי, בעזרת טיפול פסיכולוגי ושילוב תרופתי.

07/01/2019 | 22:30 | מאת: אייל

תודה לכם על התגובה . אני אכן מטופל הכדורים ושיחות .

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה