חשק מיני חזק שגורם לתסכול

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

07/05/2017 | 12:46 | מאת: barboor

אני מטורפת על החבר שלי. לי יש חשק גדול ממנו לסקס. כשאני לא מקבלת סקס אפילו רק יומיים!! אני הופכת להיות עצבנית, הזויה וחסרת מנוחה, מסתגרת ולא יודעת מה אני רוצה מעצמי. רציתי לדעת אם יש דרך לפתור את זה או שזה נשמע הכל פסיכולוגי מידי?

יש גילאים שבהם פעילות מינית בתדירות של כמה פעמים ביום, או פעם ביום, ובוודאי של פעם ביומיים - היא דבר שגרתי, אצל שני המינים. מצבך מבחינת עוצמת החשק אינו משהו בעייתי, אלא תואם את הגיל והריגוש שהזוגיות מייצרת. כן ירבו! אם יש לך חשק גדול ממנו כדאי לנסות 'לעודד' אותו, כדי לזמן אותו לפעילות מינית תדירה יותר. טוב אם גם תשלבי גריה עצמית כחלק מהמיניות הזוגית, כך שתוכלי להגיע לאורגזמה מבלי להאריך את הזמן מעבר למה שמתאים לו. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה