סידן חכם

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

27/01/2014 | 14:20 | מאת: מ.ו.

שלום, אני קראתי על כמוסות של 'סידן חכם' שיש בהם אצות ים ירוקות, ספירולינה ומכילות ויטמין A,D,K2. נאמר שרמת הספיגה גבוהה מאוד, ויש בנייה של עצם מחדש ועליית צפיפות עצם. האם באמת ניתן לבנות עצם באמצעות סידן ? והאם כדאי לרכוש את המוצר ?

שלום רב. ישנן עדויות מעטות לכך במחקרים בבעלי חיים, טרם בבני אדם. רפואה שלמה

12/10/2014 | 19:57 | מאת: יוסי

קראת אינפורמציה על חקרים שעשו על סידן חכם? זה בכלל פורמולה סינית שפותחה על ידי פרופ' טאן יו ג'י מסין וצוות המדענים שלו. פרופ' טאן יו ג'י רופא אופטלמולוג אשר פיתח את חתך ניתוח הקטרקט, הוא מומחה מספר אחד לרפואה סינית בעל דרגת הדרקון השחור וכן מומחחה מספר אחד בעולם לפטריות וצמחי מרפא. הפורמולה נקראת "איי ציי גיי" ומאושרת על ידי האף די איי האמריקאי ועל ידי משרד הבריאות הישראלי כתוסף מזון. פרטים על הפורמולה: http://www.fohow.com/html/special/israel/product-a10.html מידע על הפרופ': http://www.fohow.com/html/special/index_en/en-yanfa.html אשמח לדעת מנין שאבת את האינפורמציה שלך. אולי גם אני יוכל ללמוד ממך משהו. יוסי

13/10/2014 | 08:06 | מאת: שרית זוהר

אני מטפלת כשבע שנים במוצר עם מטופלים רבים במיוחד שברים ילדים קשישים נשים בהריון בהצלחה רבה עם קבלות היות ויש היום מדד לצפיפות עצם .עד היום לא היה מוצר שיכול לשחזר עצם אז אבקש כן להמליץ כן יש הוכחות חד משמעיות שיכולות להציל חיים יש לי אמא בת 88 שלא יכלה ללכת והיום מצוינת והחשוב מכל אנשים שנוטלים קומדין שמפורר את העצם השלמה הכרחית אז יש מטפלים שיודעים קצת יותר על המוצר לכן לבדוק כל תשובה לפני שעונים אותה תודה

13/10/2014 | 08:45 | מאת: יוסי

גם אני שמעתי על הרבה מאוד הצלחות במקרים של אוסטיאופורוזיס ואוסטיאופניה על ידי שימוש בתוסף מזון "סידן חכם". ולא רק. הוא מאוד יעיל לספורטאים. המוצר הינו תוסף מזון טבעי ובטוח ולא תרופה. תבדקי את סוגי הוויטמינים והמינרלים שמכילות הכמוסות הללו ועוד מרכיבים חשובים.

מנהל פורום שברי צוואר הירך