צפיפות עצם

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

19/02/2012 | 21:50 | מאת: יוסי

בן 49 עקב בעיה מולדת של טסטוסטרון נמוך עברתי בדיקת צפיפות עצם ולהלן התוצאות עמוד שדרה צפיפות עצם ממוצעת חוליות L2-L4 1.140 T SCORE 0.9- הירך צפיפות בצוואר הירך (NECK) ימין 0.977 שמאל 1.051 T SCORE ימין 0.7- שמאל 0.1 – T SCORE TOTAL HIP ימין 0.1 + שמאל 0.6 + אודה על הסבר התוצאה

יוסי שלום משמעות התוצאות היא שצפיפות העצם שלך נמצאת פחות מסטיית תקן אחת ממה שנחשב נורמלי. זאת תוצאה תקינה. בריאות. דר' טריפטו

מנהל פורום שברי צוואר הירך