הבהרות

דיון מתוך פורום  שברי צוואר הירך

07/02/2012 | 19:01 | מאת: ורדית

שלום אני בת 53 ובבדיקת צפיפות עצם שערכתי עולה הממצא 2.7 - שמעיד על אוסטופורוזיס עלי להבהיר אינני מקבלת מחזור כמו כן אני חולת ריאות כרונית וסובלת מתת פעילות בלוטת התריס לאיזה רופא מקצועי עלי לפנות?? ממה לדעתך נגרמה לי המחלה??איך אני יכולה לעזור לעצמי? אנא תגובתכם המהירה ובינתיים אני סובלת מכאבי גב

ורדית שלום. עלייך לפנות לאנדוקרינולוג. בנתיים, אנא בקשי מרופא משפחה בדיקות דם לרמת ויטמין די , רמת הורמוני תירואיד , וערכי סידן וזרחן בדם . פעילות גופנית, המנעות מעישון. רפואה שלמה

מנהל פורום שברי צוואר הירך