מנחמיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

02/02/2015 | 20:22 | מאת: צביה תירוש

בניקור אונה שמאלית גוש מסויג מאוד מעט קולואיד חופשי שגשוג בולט של תאים פוליקולרים חלקם עם שינויים דגנרטיבים ומאקרופגים קשר היפרפלסטי קבוצה 3 בניקור בלוטת לימפהבצוור תחתון שמאולקשה טכני לביצוע מעט חומר נראה דם וקיטעי שריר חומר לא אבחנתי הלימפה מאורכת 10 מ,מ ומעובה בנוסף יש לי סידן גבוה 11.3 מעל 10 שנים וrp גבוה כאבים בגוף ירידה בתיפקוד היום יומי בעיקר אצבעות הידים בירכיים צאוור

לך ממצאים חשודים בבלוטת התריס ובבלוטת יותרת התריס פנה לאנדוקרינולוג או או למנתח אנדוקריני פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית