TSH גבוה T4 תקין לאורך מספר שנים ללא כל סימפתומים

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

26/05/2014 | 17:27 | מאת: פרץ,ר.

פרופסור יקר, אי בן 67 גימלאי טרי. לא סובל מכל מחלה או תופעה! בבדיקות בשנים האחרונות יש לי TSH גבוה כ- 10.5 ו- T4=10.5 אני לוקח כל יום תוסף של אצות ים נורווגיות המכילות כידוע יוד (סולגר) אני צימחוני שנים רבות ולמעשה טיבעוני!!! אני ממעט בעיקרון ליטול תרופות ורופא המשפחה רוצה לתת לי אלטרוקסין, האם לדעתך אני יכול להזיק כיוון שאני מסרב לאלטרוקסין? תודה רבה מראש. פרץ - ממעלות בקרוב בגבעת אולגה-עין הים.

לפי תוצאת ה-TSH פעילות בלוטת התריס שלך נמוכה מידי ודרוש להוסיף לך אלטרוקסין לפי עצת הרופא שלך פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית