כאבים חזקים

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

17/02/2014 | 19:19 | מאת: אווה

שלום רב!ברצוני להתיעץ איתך בנוגע לבלוטת המגן.לפני כחצי שנה נותחתי עקב סרטן פפילרי בבלוטה בצד אחד.לא היה צורך ביוד,בלוטות לימפה נקיות,אך מתרידות אותי כאבים בלתי פוסקים בחלק פנימי של הגרון,הכל שורף שם ונורא מציק.אציין שכאבים היו גם לפני ניתוח ובעקבותם התחלתי את הבירור בבלוטה.הייתי אצל רופא אאג,בדיקה אנדוסקופית תקינה,אולטרא-סאונד תקין.רופא אומר לי פשוט לשכוח מהכל ולהירגע...אבל כאבים הם נורא חזקים וזה ממש פוגע באיכות החיים שלי.מה תמליץ במצב הנה"ל?איזה בדיקות נוספות אליי לבצע?אודה על התיחסותך.

אם הגידול שנכרת היה קטן מ-1 ס"מ לחזור למעקב רופא אאג, אם הגידול שנכרת היה גדול מ-1 ס"מ יש לשקול גם כריתת בלוטת התריס בצד השני וזאת ע"י מנתח מומחחה לכריתת בלוטת התריס פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית