ניתוח פיסורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

01/08/2013 | 13:22 | מאת: גאולה

שלום פרופסור לפני כחודשיים וחצי עברתי ניתוח פיסורה שבו חתכו לי את השריר בצד שמאל, יש לציין שעד היום אני עם כאבי תופת , כמובן שאני לא סובלת מעצירות והצואה שלי רכה מאוד! שותה פגלקס עושה אמבטיות ואין שיפור כלל, הלכתי לפרופסור בצפון שבדק וראה שיש לי פיסורה ואפילו גדולה מאוד, הוא המליץ לעשות ניתוח של כריתת הפיסורה וציין שההחלמה קשה מאוד, שמעתי מכמה מומחים שזה ניתוח לא מקובל מה עושים?? במצב שלי מה הייתה מייעץ?? האם הניתוח השני באמת כל כך קשה?? כי בראשון נזקקתי לזריקות וולטרן לשיכוך הכאב מאוד סבלתי!!סליחה על האורך ואודה לתשובתך בהקדם תודה.

הבעיה אכן מסובכת ואוכל לענות עליה רק אחרי בדיקתך במרפאתי הפרטית בבית החולים אלישע בחיפה. טלפון להזמנת תור-04-8300000 פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית