בלבול בכדורי היוטירקס

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

03/09/2012 | 22:50 | מאת: רומי

שלום רציתי להתייעץ לגבי בילבול בקפסולות של היוטירקס במקום לקחת כל יום 100 טעיתי ולקחתי 50 מזה שלושה שבועות כשהצריכה שלי 600 והורדתי צ300 בטעות לא הבחנתי פתאום גיליתי קושי בנשימה .. מתעייפת חרדות ולא הבנתי למה מצבי מידרדר חוסר שינה .... היום גיליתי את השטות שעשיתי והבנתי מה קרה הבדיקות האחרונות שלי tsh11.4 והאינדו ביקשה להגדיל 100 נוספים עכשיו אני לא יודעת איך להעלות את הכמות הנדרשת ??? דחוף תשובה. אני מתוחה

כדי לחזור למצב תקין קחי 100 מ"ג (2 כדורים) של יוטירוקס ליום ובדקי ערכי TSH אחת לשבוע כדי לבדוק אם חזרת לאיזון. הראי את התוצאות לאנדוקרינולוג פרופ מ קראוס

04/09/2012 | 22:36 | מאת: רמונד

תודה על ההענות המהירה לא הבנתי לקחת כדור של 100 כל יום במשך שישה ימים זה לא יותר מידיי ויכול להעמיס על הגוף כשזה במכה אחת . ורציתי לשאול האם יש מצב שהסבל שאני עוברת זה כתוצאה מחוסר איזון של הבלוטה ???

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית