סרטן פפילארי בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

21/03/2012 | 13:22 | מאת: יפעת

שלום רב, לפני - 3 ימים אבחנו אצלי סרטן פפאלירי של בלות התריס. לפני כשבועיים עברתי ניתוח להסרת הגידול ובעוד כחודשיים , לאור האבחנה, אעבור שוב ניתוח להסרת הצד השני. אם ברצוני לבדוק אם יש גרורות במקום ובגוף איזה בדיקה עליי לעשות (מיפוי גוף/ MRI ?) וממי לבקש הפניה (מהרופא המנתח או מהרופאה הכללית?).תודה

הבדיקה המתאימה לחיפוש אחר גרורות לאחר ניתוח גידול פאפילרי בבלוטת התריס הוא מיפוי עם יוד רדיואקטיבי רופא המשפחה ישלח אותך לבדיקה פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית