נגישות
נגישות

נשירת שיער- איזון בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

03/05/2019 | 20:52 | מאת: תמר

שלום רב, בת 43, 15 שנה לוקחת אלטרוקסין ובשנים האחרונות יוטירוקס. לפני כשנה הפסקתי שימוש בגלולות כנגד הריון , הדבר הוביל לחוסר איזון הורמונאלי וה-TSH קפץ למעל 7-8. בעקבות כך החלה נשירת שיער מאסיבית. שאלתי- כבר תשעה חודשים בלוטה מאוזנת (THS סביב 2-3) כל בדיקות הדם תקינות ונשירת שיער אומנם התמתנה אך לגמרי עוד קיימת. האם הגיוני שאחרי כל כך הרבה חודשים בהם הבלוטה מאוזנת יש עוד השפעה על נשירת השיער? חייבת לציין שבמקביל לנשירה רואה גם צמיחה חדשה אך עדיין השיער דליל. אודה לתשובתך.

לקריאה נוספת והעמקה

עליך לחזור ולקחת הורמון בלוטת התריס (אלטרוקסיו למשל) בייעוץ עם אנדוקרינולוג פרופ מ קראוס

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית