תשובת סיטי בטן עכירות שומן פרוטינאלי

דיון מתוך פורום  כירורגיה אנדוקרינית

29/08/2018 | 18:40 | מאת: רואן

מלפני 3 חודשים ואני מרגישה דופק חזק חזק בבטן מעל הטבור עד למתחת החזה באמצע כמו גוש או משהו שפוכם כל הזמן יש פה דופק שלא מפסיק עד שהגעתי למב נפשי שזה ךא הדופק שלי פנו אותי לאולטרסאונד דובלר אאורטה התור שלי בחודש 10 מחכה לתור הבטן שלי השתנתה עש הרבה שומןללא עךות במשקל נפיחות כאילו סטן הריונית בחודש3 עברתי סיטי ללא חומר ניגוד רשום כך שלפוחית השתן מכווצת תוכן רב בקולון רושם לעכירות השומן הפרוטינאלי מה זה אומר ?!! והמליצו לעבור עוד סיטי עם חומר ניגוד

הודיעי להם שזאת עלולה להיות סכנת חיים ועל כן עליהם לבצע את הבדיקה באופן מיידי, אחרת האחריות תיפול עליהם פרופ מ קראוס

31/08/2018 | 19:35 | מאת: רואן

תודה רבה דק ❤️

31/08/2018 | 21:56 | מאת: רואן

עוד שאלה אפשר מה זה אומר עכירות שומן פרוטינאלי ?!

מנהל פורום כירורגיה אנדוקרינית